Betaling & Verzending

Beste (potentiële) klant,

Om Exipure pillen te bestellen heeft u in feite twee opties: op de website van Exipure.com bestellen of bij ons in Nederland.

(Exipure bestellingen op de Amerikaanse site Exipure.com worden vanuit de VS verzonden).

Graag informeren wij u over onze werkwijze en de bijbehorende betalingen omdat wij ons kunnen voorstellen dat u twijfels kunt hebben over de betrouwbaarheid en leggen u daarom graag uit wat de reden is van onze werkwijze.

Allereerst gaat het hier om een Amerikaans product dat vooral in de VS, Canada en Engeland erg populair is en Exipure dus vooral op de markt daar gericht is. Tegelijkertijd bieden ze logischerwijs ook hun eigen betaalmethodes aan zoals Visa en Mastercards. Verder eigenlijk geen andere betaalmethodes meer.

Exipure bied ook samenwerkingen aan met partners elders in de wereld zoals wij dus voor Europa. Voor zover wij weten zijn wij ook de enige Europese Exipure aanbieders (overige aanbieders kunnen namaak pillen verkopen).

En omdat wij dus onder hun beleid werken kunnen wij geen andere betaalmethodes aanbieden dan wat hun ons hebben voorgesteld.

Voorheen stuurden wij onze bezoekers altijd direct door naar de Amerikaanse site om de bestellingen daar af te ronden.

Omdat sommige klanten niet met betaalkaarten als visa of Mastercard kunnen of willen betalen hebben wij met Exipure overlegd om hier een oplossing voor te vinden.

Zodoende heeft Exipure een Europese rekeningnummer ter beschikking gesteld voor de Europese klanten als alternatief. Dat hebben wij dus niet zelf bepaald (zie onze betaalgegevens onderaan dit bericht).

Wij zijn hiermee akkoord gegaan met de voorwaarde dat de betalingen graag direct bijgeschreven moesten worden i.p.v. enkele dagen wachten wat o.a. onzekerheden etc. met zich meebrengt voor de klanten. Het bedrag wordt dus binnen enkele seconden bijgeschreven op de rekening waar u dan ook direct een bevestiging van krijgt dat de betaling is gelukt. En dat heeft weer een bijkomend voordeel dat we de bestellingen ook sneller kunnen verzenden (binnen 1 tot 2 werkdagen).

Na de verzending krijgt u uiteraard ook direct een bevestigingsmail van inclusief de track en trace code zodat u de bestelling kunt volgen.

Zoals u dus hieruit kunt begrijpen verloopt alles correct en soepel na een bestelling bij ons te hebben geplaatst.

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en indien u nog vragen en/of opmerkingen hebt horen wij dat uiteraard graag. Zie contactformulier voor de contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Exipure Nederland

 

Indien u besluit te bestellen dient u de overboeking als volgt uit te voeren:

  • Naam rekening: Exipure Nederland 
  • IBAN: LT48 3250 0020 5101 6966
  • Bedrag: €59 / €147 of €234 (afhankelijk van uw bestelling).
  • Omschrijving: uw Voornaam + Achternaam + 1 / 3 of 6 Potjes Exipure (wederom afhankelijk van uw bestelling).

Bedankt voor het vertrouwen ❤️

Gratis E-boek 'Bruin Vet' van Victor Hansen bij elke bestelling!